Over Lean Logistic Solutions

Met meer dan 350 trucks dagelijks onderweg, is GVT Group of Logistics één van de grootste spelers op het gebied van wegvervoer en distributie in de Benelux. Lean Logistic Solutions (LLS) is het label van het Benelux distributienetwerk van GVT Group of Logistics. Dit netwerk wordt gevormd door drie GVT-bedrijven: GVT Transport & Logistics, Greuter Logistics en HSL Logistics.

Het Lean Logistic Solutions netwerk is fijnmazig, betrouwbaar, duurzaam en van een kwalitatief hoog niveau. Door middel van een integraal Transport Management Systeem (TMS) is realtime tracking & tracing van zendingen mogelijk. Zo is er volledige transparantie met betrekking tot uw zendingen.

Ons netwerk werkt vanuit 5 strategische en goed beveiligde distributiecentra (hubs) in Nederland en België. Op deze locaties is ook moderne warehouseruimte beschikbaar, waar tevens alle logistieke diensten worden aangeboden. Vanuit onze warehouses belevert het Lean Logistic Solutions netwerk heel Nederland, België en Luxemburg binnen 24 uur met een late cut-off tijd.

Goederen vervoeren in de Benelux?
Neem contact met ons op

Lean Logistic Solutions

We Control Logistics

©2019 Lean Logistic Solutions  |  Algemene voorwaarden